Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/f/b/5/joshaase.nl/httpd.www/inc/functions.inc.php on line 148 Jos Haase

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk, vergelijkbaar met massage - maar dan langzamer, dieper, met aandacht en bewustzijn.

Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn en zonder oordeel te voelen en te ervaren.

Voelen is in onze cultuur niet zo gewoon. Door eerdere ervaringen hebben we het contact met ons gevoel (in zekere mate) verbroken.

Rebalancing herstelt het contact met je gevoel. Je wordt met aandacht op diverse plekken van je lichaam aangeraakt. Niet alleen je fysieke lichaam - maar je hele wezen wordt aangeraakt.

De niet-gevoelde ervaringen krijgen alsnog ruimte en de verkrampingen in spieren en weefsels kunnen ontspannen. Gaandeweg ga jij je lijf steeds meer bewonen; je komt thuis in je lichaam en gaat de kachel laten branden. Je wordt niet meer overspoeld door je gevoelens, je leert ze ervaren. Je luistert naar de signalen die je lichaam geeft en handelt ernaar. 

Je gevoel gaat weer een gezonde plek innemen - het is immers het kompas in jouw leven.

Veel mensen komen voor een of meer sessies vanwege fysieke klachten. Rebalancing 'poetst geen pijn weg'. Er wordt bewustzijn gebracht in het lichaam. Meestal heeft dit als resultaat een afname van de pijn en klachten.

Rebalancing wordt toegepast bij alle fysieke en niet-fysieke klachten en ondersteunt elke andere vorm van behandeling.
Je kunt Rebalancing gebruiken om:

In principe vindt de aanraking plaats op de blote huid. Grenzen worden gerespecteerd en niet overschreden, als dit voor jou betekent dat je met kleding aan behandeld wilt worden, dan is dit mogelijk. Gaandeweg ontdek je wellicht de ruimte om je grenzen te verleggen.
 
Ter kennismaking is het mogelijk om een verkorte Rebalacing-sessie te ontvangen.